Image
Image
Despre Tandem Academy

Pregatire profesionala, experienta la catedra de 30+ ani

Pregatire profesionala
0%
Seriozitate
0%
Sprijin si suport
0%
Cadre didactice cu experiență relevantă de minium 10 ani în învățământ și o cunoaștere aprofundată a sistemului educațional și a uneia din limbile engleză sau spaniolă.
Elementele de bază ale educaţiei propuse în cadrul programului vizează îmbunătăţirea competenţelor sociale, nivelul cooperării, nivelul comunicării verbale şi nonverbale şi nivelul creativităţii.
Copilul tau ne va iubi

Alege Tandem Academy

 • Îndrumare la pregătirea temelor
 • Promovarea inovării sociale
 • Rezultate garantate
Image
La Tandem Academy copilul tău va fi pregătit atât pentru şcoală, prin pregătirea temelor cu cadre de specialitate, prin explicarea şi înțelegerea acestora cât şi pentru viață şi pentru integrarea într-un sistem european al valorilor. Din aceste motive punem accentul pe însuşirea temeinică a cel puțin unei limbi străine de circulație europeană prin lecții zilnice de engleză şi spaniolă.
Copiii vor mânca, îşi vor face temele, îşi vor face prieteni, alături de care vor învăța şi se vor juca. Se vor obişnui cu diversitatea şi vor avea o viață activă.
Un after school oferă părinților siguranța și liniștea necesară pentru a se dedica activităților profesionale și răspunde unor întrebări precum:
  • Cine imi va lua copilul de la scoala?
  • Cine ii va pregati pranzul?
  • Cine il va ajuta la pregatirea temelor?
Image
Activităţile ludice reprezintă un element de sprijin în educaţie, la copilul între 6-11 ani, multe deprinderi şi cunoştinţe fiind dobândite prin joc, iar valorificarea acestui instrument informativ-formativ presupune atribuirea unui conţinut cu finalităţi de dezvoltare a potenţialului de cunoaştere afectiv şi volitiv al personalităţii, având astfel un incontestabil rol terapeutic.
Activităţile de terapie ocupaţională se vor desfăşura individual sau în grup sub îndrumarea personalului specializat utilizând dotările din sala de clasă (jucării, jocuri), obiectivul terapiei ocupaţionale fiind pregătirea progresivă şi raţională a copilului pentru activităţile cotidiene cu grad cât mai mare de independenţă.
Image
Lecțiile de limbi străine vor avea o durată de 60 de minute, zilnic: 30 de minute de predare efectivă, în care vor fi transmise copiilor noțiuni de fonetică, vocabular, gramatică etc. şi 30 de minute de aplicații ludice pe tema predată, cu materiale variate şi foarte atractive.
Un obiectiv important în demersul nostru educațional va fi formarea unei solide culturi generale prin lecții săptămânale de:
  • Geografia marilor tari europene prin discutii, cu materiale audio, video despre capitale, orase, regiuni obiceiuri, institutii, etc
  • Literatura romana si universala prin lecturi si prezentari ale marilor capodopere
  • Pentru dezvoltarea abilitatilor de socializare se vor organiza jocuri individuale si in echipa
Expertiza Tandem Academy

Profil profesori

Pregătire profesională, o experiență la catedră de peste 30 de ani și cunoașterea sistemului educativ, atât in România cât și in Spania.
Experiență relevantă în domeniul educației astfel:

 • 24 ani experiență în sistemul de învățământ românesc în calitate de învățător/grad didactic I,
 • 9 ani experiență în sistemul de învățământ din Spania în calitate de profesor de limba română,
 • 5 ani experiență ca traducător de și în limba spaniolă.

Cadre didactice cu experiență relevantă de minium 10 ani în învățământ, cu cunoștințe aprofundate în sistemul educațional și una din limbile engleză sau spaniolă, absolvenți de studii superioare în domeniul pedagogic, cu diplomă de licență.

Image
Constanta Stuparu
Profesor Limba Spaniolă și Fondator
Image
Mirela Mladin
Profesor de limba engleză
Image
Roxana Cîrstinoiu
Profesor de limba engleză